Verbouwen in de omgeving van Oostburg met Aannemersbedrijf Verweij

NEEM CONTACT OP

De keuken uitbreiden, tussenwanden verwijderen of nieuwe paneeldeuren laten aanbrengen. Het zijn enkele verbouwopdrachten die we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Wilt ook u uw kantoor of (vakantie)woning door ons bouwbedrijf Aannemersbedrijf Verweij onder handen laten nemen? Neem contact op om uw wensen en ideeën met ons te bespreken. Gaan we aan de slag, dan kunt u bij ons letterlijk en figuurlijk uw eigen steentje bijdragen tijdens het bouwproces.

Verbouwing Sweat Healthcenter in Oostburg

Sweat Healthcenter heeft een ingrijpende verbouwing achter de rug. Het pand is uitgebreid met een nieuwe ruimte, zodat behalve sporten op de Milon Cirkel en trainen met Five, ook het Pixformance Circuit een onderdeel is geworden van actief bewegen. Dit wordt natuurlijk ondersteund door de persoonlijke begeleiding van coaches en voedingsexperts. De buitenkant van het gebouw heeft eveneens een prachtige nieuwe uitstraling gekregen.

  • CoCN34wG/VerweijAannemersbedrijfB.V._Oostburg_017.jpg
  • Verbouwing Sweat Healthcenter
  • Verbouwing van Healthcenter
  • Nieuwe ruimte Healthcenter

Diverse verbouwingsprojecten

Extra ruimte op uw woning

Wilt u niet alleen verbouwen maar ook uitbouwen en daarmee extra ruimte creëren? Met een dakkapel of dakopbouw maakt u van uw zolder een volwaardige extra kamer. Laat uw dakkapel plaatsen door ons aannemersbedrijf uit West-Zeeuws-Vlaanderen en vraag direct een offerte aan. 

EEN DAKKAPEL LATEN PLAATSEN