Bouwbedrijf Zeeuws-Vlaanderen

Verbouw

De keuken uitbreiden, tussenwanden verwijderen of nieuwe paneeldeuren laten aanbrengen. Het zijn enkele verbouwopdrachten die we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Wilt ook u uw kantoor of (vakantie)woning door ons bouwbedrijf onder handen laten nemen? Neem contact op om uw wensen en ideeën met ons te bespreken. Gaan we aan de slag, dan kunt u bij ons letterlijk en figuurlijk uw eigen steentje bijdragen tijdens het bouwproces.

Verbouwing woning in Oostburg

Een bestaande woning met prachtig uitzicht op Het Grote Gat in Oostburg is in 2017 en 2018 grondig gerenoveerd, het dak is geïsoleerd en gedeeltelijk voorzien van nieuwe dakpannen, een gedeelte van het dak is voorzien van een rietbedekking en een koperen nok, de goten zijn vervangen door koperen goten en er zijn nieuwe Velux dakramen geplaatst.

Verbouwing Sweat Healthcenter in Oostburg

Sweat Healthcenter heeft een ingrijpende verbouwing achter de rug.

Het pand is uitgebreid met een nieuwe ruimte, zodat behalve sporten op de Milon Cirkel en trainen met Five ook het Pixformance Circuit een onderdeel is van aktief bewegen, natuurlijk ondersteund door de persoonlijke begeleiding van coaches en voedingsexperts.

De buitenkant van het gebouw heeft eveneens een prachtige nieuwe uitstraling.  

Diverse verbouwingsprojecten

Bouwbedrijf Zeeuws-Vlaanderen

Extra ruimte op je woning

Wilt u niet alleen verbouwen maar ook uitbouwen en extra ruimte creëren? Met een dakkapel of dakopbouw maakt u van uw zolder een volwaardige extra kamer. Laat uw dakkapel plaatsen door ons aannemersbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen en vraag een offerte aan. 

Een dakkapel laten plaatsen