Uw nieuwbouwproject in goede handen

Een stuk grond gekocht in het prachtige West-Zeeuws-Vlaanderen? Al jaren in een oude boerderij of vakantiewoning aan het wegdromen over het platgooien van de boel en gewoon helemaal opnieuw te beginnen? Aannemersbedrijf Verweij heeft veel ervaring met nieuwbouwprojecten voor particulieren en bedrijven. Een duurzaam kantoorpand, vakantiehuisje of duurzame, nieuwe woning wordt met ons bouwbedrijf werkelijkheid.

Verweij Aannemersbedrijf

De uitdaging van een nieuwbouwproject

Uiteraard denken we met de nieuwbouwplannen mee met u. U kunt ons benaderen met een globale schets, waarna u zelf of samen met ons een architect of tekenbureau benadert. Zij maken uiteindelijk het definitieve ontwerp.

Als u hulp nodig heeft bij het aanvragen van benodigde vergunning, dan staan wij u ook bij. 

aannemersbedrijf Zeeland

Aan de slag met het ontwerp

Aan de hand van het ontwerp maken we een offerte die zowel qua bouw als het financiële plaatje aansluit op uw wensen. Vanaf de eerste paal tot de laatste montage blijven we met u meedenken. Onze ervaring is namelijk dat papier geduldig is, maar de praktijk soms tot andere beslissingen dwingt. In overleg is het altijd mogelijk om wijzigingen aan te brengen in het bouwproces en -ontwerp. Ook kunt u ervoor kiezen een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren.  

Overzicht nieuwbouwprojecten

Realisatie nieuwbouw in Biervliet

Opgeleverd

Op een vrije kavel aan de rand van Groede is deze woning gerealiseerd, de afwerking van de woning wordt uitgevoerd door de opdrachtgever.

Opgeleverd

Bouw van een koppelvilla in Cadzand - Bad, twee woningen waarvan de indeling verschilt op diverse punten, in beide woningen is op de begane grond een grote hal met toilet, een zeer ruime en lichte woonkamer en een royale keuken exclusief keukenblok, de eerste verdieping beschikt over 3 ruime 2-persoons slaapkamers en badkamer, de 2e verdieping is te bereiken via een vaste trap en biedt verschillende mogelijkheden wat betreft indeling.

 

Op zaterdag 19 november heeft de officiële eerste-steen-legging plaats gevonden. Onder grote belangstelling is door de heer K. Malcorps en zijn zoon R. Malcorps, bewoners van de voormalige woning, de eerste steen gelegd in de vorm van een gegraveerde tegel met hun naam. Tevens werd de oorspronkelijke naam van de woning gepresenteerd,Nausikaä.