Uw nieuwbouwproject in goede handen in West-Zeeuws-Vlaanderen

NEEM CONTACT OP

Hebt u een stuk grond gekocht in het prachtige West-Zeeuws-Vlaanderen? Of bent u al jaren in een oude boerderij of vakantiewoning aan het wegdromen over het platgooien van de boel om gewoon helemaal opnieuw te beginnen? Aannemersbedrijf Verweij heeft veel ervaring met nieuwbouwprojecten voor zowel particulieren als voor bedrijven. Een duurzaam kantoorpand, een vakantiehuisje of een duurzame nieuwe woning, wordt met ons bouwbedrijf werkelijkheid.

Nieuwbouwhuis

De uitdaging van een nieuwbouwproject

Uiteraard denken we in nieuwbouwplannen mee met u. U kunt ons benaderen met een globale schets, waarna u zelf of samen met ons een architect of tekenbureau benadert. Zij maken uiteindelijk het definitieve ontwerp.

Als u hulp nodig hebt bij het aanvragen van de benodigde vergunning, dan staan wij u uiteraard bij. 

Nieuwbouwwoning

Aan de slag met het ontwerp

Aan de hand van het ontwerp maken we een offerte die zowel qua bouw als qua financieel plaatje aansluit bij uw wensen. Vanaf de eerste paal tot de laatste montage blijven we met u meedenken. Onze ervaring is namelijk dat papier geduldig is, maar de praktijk soms tot andere beslissingen dwingt. In overleg is het altijd mogelijk om wijzigingen aan te brengen in het bouwproces en -ontwerp. Ook kunt u ervoor kiezen een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Overzicht nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Opgeleverd