Dring uw stookkosten terug met nieuwe kozijnen van hout, aluminium of kunstof in omgeving Zeeuws Vlaanderen

NEEM CONTACT OP

Oude kozijnen kunnen uw woning misschien wel die typische landelijke, ouderwetse uitstraling geven, maar echt praktisch zijn ze niet. Vaak laten ze veel tocht door en kan het totaalplaatje er zelfs een beetje onverzorgd uitzien. Niet goed voor de waarde van uw woning en ook niet goed voor uw energierekening.

Aannemersbedrijf Verweij BV beschikt over een eigen werkplaats waar uw houten kozijnen kunnen worden gemaakt. Liever kunststof of aluminium kozijnen? Ook deze kozijnen zijn bij ons te bestellen en  worden door onze leveranciers geleverd en door ons geplaatst,
de keuze in kleur en afwerking is erg groot.

Nieuwe kozijnen

Nieuwe kozijnen

Zijn uw kozijnen beschadigd en begint houtrot de overhand te nemen? Dan raden wij u aan om niet te lang meer te wachten met het vervangen van uw raamkozijnen. Oude kozijnen bieden vaak niet meer voldoende steun voor de ruiten.

Door ons bouwbedrijf uit Oostburg in West-Zeeuws-Vlaanderen in te schakelen voor het plaatsen van nieuwe kozijnen, verhoogt u niet alleen het wooncomfort, ook dringt u hiermee de stookkosten terug, waardoor de energierekening lager zal uitvallen. In onze werkplaats in Oostburg maken we de kozijnen op maat die we daarna in uw woning of bedrijfspand plaatsen. 

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

U kunt kiezen uit kunststof, aluminium of houten kozijnen. Kunststof en aluminium kozijnen worden tegenwoordig zo gefabriceerd dat ze niet meer van hout zijn te onderscheiden. Deze materiaalsoort is daarbij  gemakkelijker te onderhouden dan hout. Bij houten kozijnen beschermt u het hout met een mooie verflaag. Gaat u voor authentieke houten kozijnen, of kiest u toch voor kunststof? Bij Aannemersbedrijf Verweij adviseren we u graag. 

VRAGEN OVER DE MATERIAALKEUZE