Verweij Aannemersbedrijf

Dring de stookkosten terug met nieuwe kozijnen

Oude kozijnen kunnen uw woning misschien wel die typische landelijke, ouderwetse uitstraling geven, maar echt praktisch zijn ze niet. Vaak laten ze veel tocht door en kan het totaalplaatje er een beetje onverzorgd uitzien. Niet goed voor de waarde van uw woning en voor uw energierekening. Laat daarom de kozijnen vervangen door Aannemersbedrijf Verweij uit Oostburg in Zeeuws-Vlaanderen.

Aannemersbedrijf Verweij in Zeeland

Nieuwe kozijnen

Zijn uw kozijnen beschadigd en begint houtrot de overhand te nemen? Dan raden wij u aan om niet te lang te wachten met het vervangen van de raamkozijnen. Oude kozijnen bieden vaak niet meer voldoende steun voor de ruiten. Door ons bouwbedrijf uit Oostburg in West-Zeeuws Vlaanderen in te schakelen voor het plaatsen van nieuwe kozijnen, verhoogt u niet alleen het wooncomfort. Ook dringt u de stookkosten terug, waardoor de energierekening lager zal uitvallen. In onze werkplaats in Oostburg maken we de kozijnen die we daarna in uw woning of bedrijfspand plaatsen. 

Bouwbedrijf Zeeuws-Vlaanderen

Aluminium kozijn

U kunt kiezen uit kunststof, aluminium of houten kozijnen. Kunststof en aluminium kozijnen worden tegenwoordig zo gefabriceerd dat ze niet meer van hout zijn te onderscheiden. Deze materiaalsoort is daarbij makkelijker te onderhouden.

Bij houten kozijnen beschermt u het hout met een mooie verflaag. Gaat u voor authentieke houten kozijnen, of kiest u toch voor kunststof? Wij adviseren u graag.