Een dakkapel laten plaatsen in West-Zeeuws-Vlaanderen?

NEEM CONTACT OP

Als ervaren bouwbedrijf kunnen we alles voor u regelen op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie. Binnen deze diensten vallen ook dakrenovatie en het plaatsen van dakkapellen. Creëer extra ruimte met een dakopbouw of zorg er met een renovatie voor dat uw dakbedekking voorlopig geen onderhoud nodig heeft. 

Plaatsen dakkapel

Dakkapel plaatsen

Op zowel hellende als platte daken kunnen we een dakopbouw of dakkapel plaatsen. Hiermee maakt u van uw zolder een volwaardige leefruimte. Dit is handig als u een extra slaapkamer nodig hebt of als u in een studeerkamer graag vanuit huis wilt kunnen werken. Tijdens het ontwerp houden onze aannemers altijd rekening met de bestaande constructie. Zo zorgen we ervoor dat de kapel of opbouw naadloos aansluit op uw woning en dat het lijkt alsof de uitbouw er altijd is geweest. 

VRAAG EEN OFFERTE AAN
Dakrenovatie

Dakrenovatie

Verschoven dakpannen, een zware storm, misschien kampt u zelfs met een lekkage. Panne aan het dak, dat is vervelend en ook gevaarlijk. De dakdekkers van ons bouwbedrijf uit Zeeland zijn inzetbaar voor elk dakprobleem. We zorgen voor een sterk en duurzaam dak boven uw hoofd. 

HET DAK VAN UW WONING LATEN OPKNAPPEN?

Diverse projecten in dakwerkzaamheden