Verweij Aannemersbedrijf dakkapel plaatsen

Een dakkapel laten plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen?

Als bouwbedrijf kunnen we alles voor u regelen op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie. Binnen deze diensten valt ook dakrenovatie en het plaatsen van dakkapellen. Creëer extra ruimte met een dakopbouw of zorg er met een renovatie voor dat uw dakbedekking voorlopig geen onderhoud nodig heeft. 
 

aannemer Oostburg

Dakkapel plaatsen

Op zowel hellende als platte daken kunnen we een dakopbouw of dakkapel plaatsen. Hiermee maakt u van uw zolder een volwaardige leefruimte. Handig als u een extra slaapkamer nodig heeft of in een studeerkamer graag vanuit huis wilt kunnen werken. Tijdens het ontwerp houden onze aannemers rekening met de bestaande constructie. Zo zorgen we ervoor dat de kapel of opbouw naadloos aansluit op uw woning en het lijkt alsof de uitbouw er altijd is geweest. 

huisisolatie

Dakrenovatie

Verschoven dakpannen, een zware storm, misschien kampt u zelfs met een lekkage. Panne aan het dak, vervelend en gevaarlijk. De dakdekkers van ons bouwbedrijf uit Zeeland zijn inzetbaar voor elk dakprobleem. We zorgen voor een sterk en duurzaam dak boven uw hoofd. 

Diverse projecten dakwerkzaamheden