Onderhoud aan uw huis of bedrijfspand in West-Zeeuws-Vlaanderen

NEEM CONTACT OP

Tegenwoordig hebben deuren, kozijnen en daken een veel langere levensduur dan vroeger. Ze worden van duurzame materialen gemaakt en gaan hierdoor in principe tientallen jaren mee. Hebt u een oud pand waarin de deuren kraken en de kozijnen koude lucht doorlaten? Schakel Aannemersbedrijf Verweij uit West-Zeeuws-Vlaanderen in voor het onderhoud van uw woning.

Bel ons direct

De waarde van uw woning

Goed onderhoud aan woningen en bedrijfspanden is niet alleen aan te raden voor een fijn woon- en werkklimaat. Woningonderhoud draagt ook bij aan de waarde van uw pand. Vervangt u het dak of de deuren, dan zorgt dit voor een meerwaarde van uw huis. 

Ons bouwbedrijf uit Zeeland onderhoudt woningen door onder meer kozijnen, daken en schoorstenen te vervangen. In onze ruime werkplaats vervaardigen we in eigen beheer trappen, deuren en kozijnen die we later op locatie plaatsen. 

WELK ONDERHOUD HEEFT UW WONING NODIG?

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Voor de woningcorporatie Woongoed Zeeuws-Vlaanderen voeren wij regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit. Deze variëren van planmatig onderhoud tot woningaanpassingen en kleinere reparaties. 

WILT U OOK UW PAND DOOR ONS LATEN ONDERHOUDEN?