Bouwbedrijf Zeeuws-Vlaanderen

Verbouw

De keuken uitbreiden, tussenwanden verwijderen of nieuwe paneeldeuren laten aanbrengen. Het zijn enkele verbouwopdrachten die we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Wilt ook u uw kantoor of (vakantie)woning door ons bouwbedrijf onder handen laten nemen? Neem contact op om uw wensen en ideeën met ons te bespreken. Gaan we aan de slag, dan kunt u bij ons letterlijk en figuurlijk uw eigenlijk steentje bijdragen tijdens het bouwproces.

Verbouwing van uw woning of kantoorpand

kosten dakkapel Bouwbedrijf Zeeland

Hoe gecompliceerd een verbouwing ook kan zijn, onze werknemers gaan de uitdaging graag aan. Want een verbouwing is toch iets anders dan een renovatie. We moeten meer rekening houden met de bestaande toestand en bewoning van het pand, en misschien gaat het wel om de verbouwing van een monumentaal pand. Onze timmerlieden en metselaars leveren vakwerk en luisteren naar uw wensen. 

Verweij Aannemersbedrijf

Ook zorgen we ervoor dat we de (geluids)overlast tot een minimum beperken.

Wij zijn deelnemer van Stichting Bouwgarant, een garantieregeling voor particuliere opdrachtgevers.

Diverse verbouwingsprojecten
Bouwbedrijf Zeeuws-Vlaanderen

Extra ruimte op je woning

Wilt u niet alleen verbouwen maar ook uitbouwen en extra ruimte creëren? Met een dakkapel of dakopbouw maakt u van uw zolder een volwaardige extra kamer. Laat uw dakkapel plaatsen door ons aannemersbedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen en vraag een offerte aan. 

Een dakkapel laten plaatsen